Bildim Dediğin Sürece İç Dünya Kapıları Mümkün Değil Açılmaz Anaman Kümesi Grup Toplantı Raporu
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kullanıcı Adı :

Şifre :

Tekil Ziyaretçi : 28921
Çoğul Ziyaretçi : 767120
İp Adresiniz : 38.107.179.217
İygder - Yaşamdan Yansımalar - Azmin Zaferi
Azmin Zaferi- 2011-03-26 23:53:30

        AZMİN ZAFERİ VE BİR ULUSUN DOĞUŞU

7 yaşındayken babasını kaybetti ve yetim kaldı. Yalnız ve içine kapanık biri olarak yaşamaya,oradan oraya sürüklenmeye başladı.

 

8 yaşında okuldan alındı ve köyde yaşadı.Zamanını tarlalarda kargaları kovalamakla geçirdi.

 

10 yaşında yüzü kanlar içinde kalacak şekilde yeni okulundaki hocasından dayak yedi.Ailesi onu okuldan aldı.Sinirden ve korkudan üçgün evinden çıkmadı.

 

17 yaşında hayalindeki okulun, istediği bölümü için gerekli not ortalamasını tutturamadı.

 

24 yaşında tutuklandı,günlerce sorguya çekildi ve 2 ay tek basına bir hücrede hapis yattı.

 

25 yaşıda sürgüne gönderildi.

 

27 yaşında kendisinden bir yaş büyük meslektaşı kendisininde üyesi bulunduğu derneğin çalışmaları ile kahraman ilan edilirken, kendisi hiç önemsenmiyordu. Doğduğu şehrin merkezinden rakibi törenle karşılanırken,o kalabalık arasından yalnız başına olanları izliyordu.

 

30 yaşında kendisi başka şehirleri düşman elinden kurtarmaya çalışırken, doğduğu şehir düşmanların eline geçti.

 

30 yaşında amiri, onu kendisinden uzaklaştırmak için başka göreve atanmasını sağladı. Yeni görevinde fiilen işsiz bırakıldı.Aylarca boş kaldı.

 

37 yaşında böbrek hastalığından viyana da 2 ay hasta ve yalnız yattı.

 

37 yaşında komutan olarak yeni atandığı ordu dağıtıldı.

 

38 yaşında savunma bakanı tarafından görevinden alındı.

 

38 yaşında bir toplantıda giyebilecegi tek bir sivil elbisesi yoktu ve bir başkasından bir redingot ödünç aldı. Ayrıca cebinde sadece 80 lirası vardı.

 

38 yaşında kendisi için tutuklama kararı çıkartıldı.

 

38 yaşında en yakın beş arkadaşından üçü, onun kongre temsil heyetine üye olmaması için oy kullandı.

 

39 yaşında idam cezasına çarptırıldı.

 

SONRA NE Mİ OLDU?

 

42 yaşında TÜRKİYE CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANI oldu Kim mi?

 

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

İnsan Yüceliğini Gerçekleştirme Derneği
Adres : Yaylacık mahallesi Ulubatlı Hasan cd. 16. sok. No:2/15 -- KIRIKKALE
www.iygder.com | iygder@iygder.com
web tasarım ankara