| AİLECE YAPTIĞIMIZ KUTLAMA - iygder - 2010-12-29 19:01:53 |
Sizde bu sene boyunca gayet azimli, çalışkan, sorumluluklarını yerine getiren, aile içi kurallara uygulu bir tutum sergilediğiniz, öğretmenlerinizden de güzel şeyler duymamızı sağladığınız için kutlamayı hak ettiniz” deyince kardeşimle ikimiz sevinçten göklere uçtuk.
Ama tatlı bir sohbetin içinde söyleyeceklerini ince bir mesajla iletiyorlar.Karnımız doyduktan sonra bir de ufak hediye paketlerini çıkarmazlar mı? Buda gecenin en güzel finali oldu. Ama söyledikleri de çok güzeldi.
“ Allah sizin gibi ne güzel evlatlar vermiş bize. Teşekkür ederiz, iyi ki varsınız” demezler mi… Bir yandan onlara sarılırken bir yandan da gözlerimiz dolu dolu Allah’a şükrettik.Dedim ya çok uyanıklar diye. Bir hafta sonra yılbaşıydı. Belli ki hiçbir özentiye girmemizi istememişlerdi.
Onlar bizi her yönüyle doyururken biz neden sahte kutlamalara imrenelim ki.
|